Tekstil

TISK NA TEKSTIL so tekstilni izdelki, na katere lahko natisnemo vašo fotografijo ali motiv. Poiščite vam ljubo fotografijo in skupaj ji bomo izbrali novo obliko. Ko bo odtisnjena na majici, vzglavniku, vrečki ali katerem od drugih izdelkov v ponudbi, bo dobila nov pomen. Izberite vzorec, motiv in presenetite vam drage z domiselnim sporočilom.

MAJICE lahko prinesete svoje ali pa izberete iz naše zaloge. Na voljo so ženske, moške, otroške in otroški bodyji, v različnih barvah in velikostih. Na majico natisnemo vašo fotografijo ali motiv, tisk na majico je možen po obeh straneh, v velikosti cca 20 x 30 cm. Tisk na majice je odvisen od barve, modela in motiva za potisk, zato bomo skupaj poiskali najboljšo rešitev. Majice so iz 100% bombaža, priporočamo pranje na 40 stopinjah, majica naj bo obrnjena narobe, sušenje v sušilcu odsvetujemo.

NAHRBTNIKI so iz bombaža, krem barve, v velikosti cca 35 x 45 cm. Tisk na nahrbtnike je možen po eni strani, do velikosti cca 29 x 29 cm. Nahrbtnike imamo na zalogi pri nas.

VREČKE, ki zamenjujejo vsakdanjo plastiko, so iz enakega bombaža kot nahrbtniki in v velikosti cca 35 x 35 cm. Tisk na vrečke je možen po eni strani, do velikosti cca 29 x 29 cm.

PREDPASNIKI so bombažni v različnih velikostih, barvah in modelih. Tisk na predpasnike je možen na prsni del ali kje drugje, v velikosti cca 20 x 30 cm, odvisno od modela. Tisk na predpasnik je narejen folijsko ali z direktnim tiskom, odvisno od barve, modela in motiva za potisk.

VZGLAVNIKI imajo polnilo iz 100% poliestra in 100% bombažne prevleke. Na zalogi je nekaj različnih barv, velikost je cca 50 x 50 cm, velikost potiska je cca 30 x 30 cm. Tisk na vzglavnik je narejen folijsko ali z direktnim tiskom, odvisno od barve, modela in motiva za potisk.