Fotografija

Fotografija

Rojstni dnevi, poroke, obletnice, izleti... Tisoče fotografij na vaših računalnikih, ki čakajo, da tehnika odpove in ostanete brez spominov. Pri nas vam fotografije razvijemo in svetujemo pri izbiri foto albuma in okvirja. 

FOTOGRAFIJE lahko pošljete preko foto programa, po elektronski pošti, morda jih sami prinesete k nam na USB ključku ali podobnem digitalnem nosilcu. Za tiste, ki delujete v analognem svetu, pa še vedno lahko naredimo kakovostno fotografijo tudi iz negativ filma. Prinesete lahko tudi stare fotografije in filme, ki jih SKENIRAMO in ponovno razvijemo v velikosti po vaših željah, ali pa shranimo na digitalni nosilec.

FOTO KNJIGA vaše fotografije poveže v zaključeno enoto. Spomini, ki so varno shranjeni in jih lahko kadarkoli pokažete vašim bližnjim in vašim prijateljem. Uporabite naš program za oblikovanje foto knjig, razvrstite v njem vaše spomine, opremite jih s teksti in ozadji, ter jih pošljite v izdelavo. Naročite si izdelek, ki ga boste z veseljem spet in spet vzeli v roke.

FOTO KOLEDAR je čudovito darilo za vas in vaše bližnje. Preko E-foto lab programa lahko naročite foto koledar tekočega leta. 12 svojih izbranih trenutkov na fotografijah, postavite v posamezne mesece in pošljite.

Nudimo tudi slikanje za OSEBNE DOKUMENTE, ki jih vedno znova potrebujemo. Povejte za kateri dokument ter kakšen format in vam naredimo 4 ali 8 kopij. Fotografiramo vse, tudi dojenčke. 

Vaše fotografije pa prav tako lahko natisnemo tudi na posamezna darila in foto izdelke, ki jih najdete v naši trgovini.