Fotografija

Fotografija

Rojstni dnevi, poroke, obletnice, izleti... Tisoče fotografij na vaših računalnikih, ki čakajo, da tehnika odpove in ostanete brez spominov. Pri nas vam fotografije razvijemo in svetujemo pri izbiri foto albuma in okvirja. 

FOTOGRAFIJE lahko pošljete preko foto programa, po elektronski pošti, morda jih sami prinesete k nam na USB ključku ali podobnem digitalnem nosilcu. izdelamo vam kakovostne fotografije, ki bodo v okvirjih krasile vaše stanovanje ali pa boste z njimi napolnili družinski album. V naši trgovini v BTC-ju imamo veliko izbiro foto albumov.

Za tiste, ki delujete v analognem svetu, pa še vedno lahko naredimo kakovostno fotografijo tudi iz klasičnega negativ filma.

Ste našli staro fotografijo, ki vam veliko pomeni in bi jo želeli ohraniti? Fotografijo poskeniramo, lahko jo retuširamo in naredimo novo v velikosti, ki jo želite, oziroma v velikosti kakršna je možna, glede na kvaliteto originalne fotografije ali pa jo shranimo na digitalni medij. Prav tako lahko skeniramo in shranimo negativ filme.

Fotografije vam lahko ustrezno obdelamo, odstranimo moteče elemente, zameglimo ozadje, naredimo izrez ali le omehčamo obrazne poteze, ki vas motijo. Povejte svoje želje in poskusili jih bomo uresničiti.

Želite svojo fotografijo povečati in okviriti?  Naredimo vam tudi to. Prinesite staro ali pa digitalno obliko fotografije in izdelali bomo povečavo za vaš okvir. Okvirje imamo na izbiro v naši trgovini v BTC-ju.

Mogoče pa potrebujete samo nekaj pomoči pri uporabi digitalne ali analogne tehnike? Pokličite, pomagali vam bomo.

Fotografije so izdelane na kakovostnem Fuji fotopapirju in z redno kontrolo kvalitete se trudimo, da bodo vaše fotografije vedno najlepše.

FOTO KNJIGA vaše fotografije poveže v zaključeno enoto. Spomini, ki so varno shranjeni in jih lahko kadarkoli pokažete vašim bližnjim in vašim prijateljem. Uporabite naš program za oblikovanje foto knjig, razvrstite v njem vaše spomine, opremite jih s teksti in ozadji, ter jih pošljite v izdelavo. Naročite si izdelek, ki ga boste z veseljem spet in spet vzeli v roke.

FOTO KOLEDAR je čudovito darilo za vas in vaše bližnje. Preko E-foto lab programa lahko naročite foto koledar tekočega leta. 12 svojih izbranih trenutkov na fotografijah, postavite v posamezne mesece in pošljite.

Nudimo tudi slikanje za OSEBNE DOKUMENTE, ki jih vedno znova potrebujemo. Povejte za kateri dokument ter kakšen format in vam naredimo 4 ali 8 kopij. Fotografiramo vse, tudi dojenčke. 

Vaše fotografije prav tako lahko natisnemo na posamezna FOTO DARILA in foto izdelke, ki jih najdete v naši spletni trgovini. V sklopu foto daril lahko izbirate med skodelicami, majicami, podlogami za miško, sestavljankami.