Cyber Print Shop
PON-SOB: 9.00 - 20.00, NED, PRAZNIKI: zaprto

Najdete nas v Hali A, v zgornji etaži. Najbližji nam je vhod A7.
 

 
 
O nas

O nas

Permita d.o.o. je mlado podjetje, ki pod okriljem blagovne znamke Cyber Print Shop, nudi  vam ali vašemu podjetju raznolike storitve in rešitve. Prijazna ekipa se trudi s svojim znanjem uresničiti vaše ideje in želje.

Imate mogoče tudi vi v računalniku in mobilnemu telefonu polno slik, ki bi jih radi ohranili ali delili? Bi želeli s svojimi otroci, starši ali prijatelji obujati spomine pri pregledovanju albuma s fotografijami? Ali narediti svojo fotoknjigo?
Pri nas lahko izdelamo fotografije za vas, vam pomagamo pri pregledovanju fotografij in uporabi fotoaparata, kartic ali USB ključka oz. vam nudimo pomoč pri spletnem naročanju. Naredimo fotografije za dokumente ali veliki plakat najljubšega pevca za  v sobo vašega najstnika. In če imate minuto časa si lahko ogledate in kupite klasičen, modern ali nostalgičen fotookvir ali fotoalbum.

Se pripravljate na poroko, rojstni dan, poslovni dogodek? Potrebujete letake, vizitke, vabila ali unikatno darilo za slavljenca in presenečenje za bodočo nevesto/ženina?
Pri nas idej nikoli ne zmanjka. Lahko vam naredimo majico, ki bo le vaša, skodelico, ki vas bo pri pitju vročega čaja popeljala v svet čarovnije  ali pa vam graviramo ključavnico za most zaljubljencev.
In še bi lahko naštevali.

Potrudimo se tako za mala kot velika podjetja.
Izdelamo vam brošure, cenike, letake, plakate, nalepke, žige,... Vprašajte, pošljite povpraševanje, pišite nam ali nas pokličite.
Količine so poljubne glede na vaše potrebe.

In če ste v stiski s časom - za vas delamo od ponedeljka do sobote, od 9.00 do 20.00 ure, ob nedeljah in praznikih pa smo zaprti.
Ni nas težko najti, nahajamo se v Hali A, Šmartinska 152, BTC Ljubljana.

Lahko nam pišete na e-naslov info@cyberstudio.si ali nas pokličete na št. 01 542 15 30.